Klientudtalelser

“Jeg giver mine varmeste anbefalinger.
Jeanne er enormt kompetent, nærværende og skarp på, hvad det er man har brug for.
Tak Jeanne, jeg er dybt taknemmelig for, at have mødt dig.”
Lotte

“Jeg er et bedre sted i mit liv på grund af dig. Det synes jeg lige du skulle vide.”
LA

“I mit forløb hos Jeanne følte jeg mig altid velkommen og anerkendt som den, jeg er. Jeanne har et behageligt nærvær og er 100% til stede.
Gennem mit forløb har jeg fået brugbare redskaber, som jeg stadig bruger. Jeg blev bedre til at mærke mig selv, være til stede og dermed få mere overskud i hverdagen.”
RE

“At deltage i sådan et forløb, var det bedste der kunne ske for mig TAK TAK TAK
Jeg kan varmt anbefale det.”
LB

”Jeg vil lige skrive et par ord om mit forløb hos JN Terapi &Coaching v./Jeanne Nielsen.
Da jeg skulle genoptage mit arbejde efter sygemelding, kunne jeg slet ikke holde styr på mine tanker. Alt var bare kaos, så jeg besluttede at jeg var nødt til at søge noget hjælp. Jeg snakkede med Jeanne om en ny måde at kontrollere stress på og besluttede mig til at prøve .
Det var dejligt at få nogle værktøjer til at kontrollere mine tanker, så jeg kunne bruge min tid bedre med mine kunder. Jeg havde ikke været ret mange gange hos Jeanne, før det begyndte at hjælpe .
Forløbet var professionelt, og jeg er rigtig glad for, at jeg søgte hjælp, for uden Jeannes hjælp var jeg ikke kommet så langt.
Mvh Mette ”

”Jeg kan kun anbefale hypnose til rygestop. Det virker!
Jeg kom til Jeanne, fordi jeg ville holde op med at ryge. Jeg havde røget i cirka 50 år og havde prøvet at holde op mange gange med alle mulige hjælpemidler, uden at det var lykkedes. Jeg var træt af at ryge i smug, at lugte af røg osv. Jeg havde hørt om hypnose fra en ven. Jeg var klar, og nu skulle det være.
På dagen røg jeg min sidste cigaret på Jeannes trappe, før vi gik i gang. Jeanne spurgte ind til mit mål om rygestop, før jeg kom i hypnose, fordi det er vigtig at være motiveret og gøre det af de rigtige grunde.
Selve hypnosedelen var lidt underlig. Det var ligesom at være på en indre rejse, hvor Jeanne guidede mig rundt i mit liv med rygning, og trangen til at ryge blev fjernet. Da jeg var færdig, kunne jeg godt have en tanke om at ryge, men trangen var der ikke længere. Det har holdt sig i de 10 måneder, der nu er gået siden, jeg var hos Jeanne. Jeg nyder, at jeg ikke længere er afhængig, at jeg er færdig med at lugte af røg og ryge i smug.”
Bente

”Vild og overraskende god oplevelse!
Jeg er 17 år og har tidligere gået på HTX, men jeg kom bagud med mine afleveringer, så jeg skiftede til 10. klasse. Da vanen fortsatte og jeg ”glemte” at lave mine hjemmeopgaver, fik jeg en tid hos Jeanne, for at få hjælp.
Først talte vi om mit problem, og hvilken løsning jeg gerne ville have på det. Så guidede Jeanne mig til at slappe så meget af, at jeg ikke kunne gøre andet end at høre hendes stemme og følge hendes anvisninger. Det var underligt, for jeg var vågen og helt tryg, men havde ikke kontrol over situationen, og hvordan min krop reagerede.”
I hypnosen kom Jonas tilbage til dengang, hvor hans problem var opstået Han fik bearbejdet det og fik ved hjælp af en effektiv teknik skiftet følelsen om det at lave opgaver ud med en ny.
Jonas skriver videre:
”Den følelse skulle jeg holde fast i og huske. Jeanne fik på en eller anden måde skiftet de to følelser ud, så jeg ikke skal mærke ubehag, hver gang jeg får en opgave for i skolen. Bagefter lavede vi en plan for, hvordan jeg griber opgaveløsningen an.
Allerede om mandagen, efter jeg havde været hos Jeanne om fredagen, skulle vi lave gruppearbejde i skolen, og de andre syntes, at vi skulle vente med at tage fat på opgaven, men jeg insisterede på at vi kom i gang, og vi blev færdige med hele opgaven den samme dag. Nu er jeg ikke længere bange for ikke at kunne lave mine opgaver, for jeg har jo opskriften med mig – for jeg fik den også på et stykke papir.
Efter min hypnoseoplevelse hos Jeanne, har jeg lavet alle mine lektier og har afleveret opgaver til tiden. Den dårlige følelse jeg har haft med mine lektier er skiftet ud med en lyst til at løse opgaven, og det er jeg helt vild glad for.”
Jonas

“Jeg kom til Jeanne, da jeg var i en periode, hvor jeg manglede motivation til motion og fik for mange kalorier i løbet af dagen. Da jeg kom, blev jeg modtaget af en smilende, sød og imødekommende kvinde. Jeanne lyttede intenst til min historie og gav mig al den tid, jeg havde brug for. Jeg kom igennem en opstilling samt hypnose. Det har allerede givet mig blod på tanden, og jeg fik rigtig meget ud af det. Jeg vil til hver en tid anbefale Jeanne.”
Merete

Merete var hos mig en tirsdag. Mandagen efter kom denne opfølgning fra hende:
“Må bare lige fortælle dig om første delmål. Jeg har tabt 2,7 kg siden tirsdag. Jeg er lige præcis der, hvor jeg var i hypnosen med første delmål. Sådan, Jeanne!. Tak igen for en fed oplevelse.”

“Jeg var hos Jeanne sidste sommer, da jeg gerne ville tabe mig, så jeg ville prøve hypnose. Jeg blev mødt af en meget sød og imødekommende Jeanne, som foreslog, at jeg også skulle prøve en øvelse, der hed familieopstilling. Det var noget af en øjenåbning.
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg skal ud til Jeanne.”
Grith

“Jeg kontaktede Jeanne med henblik på, at blive fri for min sukkertrang. Jeg må indrømme jeg var lidt skeptisk til at starte med. Da vi gik i gang, var det en meget sjov oplevelse. Min krop blev meget tung, jeg følte, at jeg ikke kunne bevæge arme og ben. Jeg kunne intet “se” under hele forløbet, men lod min krop bestemme, hvornår den skulle reagere på det, Jeanne spurgte om. Da det hele var slut var jeg meget lettet og havde et andet syn på sukker. Jeg har siden hypnosen for 5 måneder siden tabt 6,5 kg, så hjulpet det har det. Tænker slet ikke på slik mere.”
Ninna

“Jeg har haft stor glæde af både hypnoterapien samt familieopstilling i arbejdet med en af mine store problemstillinger: trøstespisning!
Jeanne er super dygtig, bor i rolige smukke omgivelser og man føler sig tryg. Der er ingen hokus pokus!
Jeg kan faktisk ærligt sige, at jeg ikke har trøstespist siden! Og jeg er blevet så meget stærkere som person efter familieopstillingen og mere sikker på mine værdier.”
Sophia